eks24

Opinie

Opinia

3 maja 2022

Solidna, profesjonalna, kompetentną obsługa. Aktualna wiedzą finansowa, oczciwe podejście do Klienta.

Janusz J.

Księgowość, płace i ZUS

29 kwietnia 2022

Korzystam od roku i polecam usługi tego biura 🙂

Dominik Ś.

Pełen profesjonalizm. Polecam na 100%

2 marca 2022

Skorzystałam z pomocy dla chcących podjąć działalność gospodarczą i zleciłam prowadzenie ksiąg. Korzystam od roku i polecam wszystkim!

Katarzyna A.

Opinia

15 stycznia 2022

Bardzo profesjonalne biuro, szybko, milo i rzetelnie.

Zawsze służą odpowiedzią na wszelkie pytania. Przystępne ceny.

Andrzej C.

Godna firma księgowa w Pile

25 września 2021

Firma godna polecenia – wyróżnia się rzetelnością, doradztwem i profesjonalizmem.

Marcin D.

Piła biuro rachunkowe

11 czerwca 2021

Gorąco polecam! Profesjonalizm, zaangażowanie i wiedza godne podziwu! Podejście do klienta również na najwyższym poziomie.

Tadeusz J.

Pełna profeska 😉

15 lutego 2021

Ja z facetem rozmawiałem tylko przez telefon i już wiem, że będę z Nim współpracował

Grzegorz H.

Wszystko tak jak trzeba

25 lutego 2020

Żadnych problemów, rozliczenia z dużym zapasem względem upływających terminów.

Damian S

Opinia księgowy piła

2 grudnia 2019

5 gwiazdek

Kacper M.

Najlepsze biuro księgowe w Pile

15 sierpnia 2019

Chyba najlepsze biuro rachunkowe w mieście, zmieniałem już dwa razy moje biura księgowe do firmy i zawsze był wieczny problem. W tym biurze podatkowym mam w końcu wszystko zrobione na igłę i cała rachunkowość firmy w końcu ma ręce i nogi, wszystkim ceniącym sobie jakość i dobrą cenę polecam to biuro rachunkowe z Piły!

Marcin D.

Eksięgowi24 opinia

2 stycznia 2019

W zasadzie od początku istnienia mojej firmy korzystam z usług Biura Rachunkowego eKsięgowi24. Jak na razie jestem bardzo zadowolona. Moje poprzednie biuro często spóźniało się z rozliczeniami i musiałam płacić kary. Natomiast Panie księgowe z biuro rachunkowe eKsięgowi24 w Pile robią wszystko na czas i w dodatku dokładnie. Jestem zadowolona z ich usług i śmiało mogę Ci to biuro polecić.

Anna B.

Biuro rachunkowe Piła księgowi

3 sierpnia 2018

Po prostu rewelacyjne biuro rachunkowe w Pile, naprawdę w końcu znalazłem kogoś od księgowości i rachunkowości, kto podchodzi do mojej osoby i firmy z głową. Nie będę sypał negatywami poprzednich dwóch księgowych (mniejsza o to). Jednak biuro księgowe eks24 okazuje się żetelne, terminowe i po prostu ok. Polecam wszystkim, kto szuka taniego i dobrego biura podatkowego dla swojej firmy w Pile. Pozdrawiam Adam B.

Adam B.

Pełna księgowość mojej firmy

30 kwietnia 2018

Polecam usługi księgowe tej firmy. Zawsze pomocni, wszystko na czas – zero problemów rozliczeniowych 🙂

Paweł R.

Usługi księgowe dla firm

9 sierpnia 2017

Dzięki tym usługom księgowym można spać spokojnie. Wszystko jest tak jak trzeba z dokumentami. Powiadomienia mailowe i interwencje telefoniczne sprawiają ze nie sposób zapomnieć o jakiś formalnościach z prowadzeniem działalności gospodarczej.

Arkadiusz Z.

Opinia

22 kwietnia 2017

Bardzo dobre biuro rachunkowe w Pile. Biuro księgowe eksięgowi24 to biuro z którego korzystam od ponad 2 lat i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona. Obsługa księgowa i podatkowa na bardzo wysokim poziomie oraz bardzo dużo porad, na które nigdy bym nie wpadła i to mi się najbardziej podoba. Nie wiem jak inne biura rachunkowe w Pile, bo nie korzystałam, ale to oceniam 10 na 10, także bardzo polecam to biuro rachunkowe, gdyż naprawdę warto. Pozdrawiam wszystkich przedsiębiorców z Piły i okolic Piły.

Żywność Bezglutenowa

Opinia biuro rachunkowe Piła

22 kwietnia 2016

Bardzo dokładne i rzetelne biuro rachunkowe w Pile, korzystamy z usług księgowych tego biura podatkowego od ponad 5 lat i zawsze było wszystko precyzyjnie wyliczone, obliczone i wykonane. Kompletnie nie przejmuje się żadnymi sprawami księgowymi, polecam gorąco bardzo dobre biuro księgowe Piła. Pozdrawiam serdecznie.

Milena O.

Księgowość

10 października 2015

Profesjonalna firma godna polecenie 🙂 Dziękujemy za solidne wsparcie

Technetium PC

Porządna firma rachunkowa

6 września 2015

Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do Klienta. Polecam gorąco współpracę z Optymalnymi .

Michał B.

Biuro księgowe w Pile

11 grudnia 2014

Od paru miesięcy korzystam z usług księgowych tej firmy.

Wow!

Mateusz Z.

Opinia

27 lipca 2013

Zdecydowanie i bardzo mocno polecam to biuro księgowe z Piły. W swojej karierze obsługiwały mnie już dwa inne biura rachunkowe i niestety jedno było bardzo słabe drugie też zupełnie nie spełniało moich oczekiwań. W końcu z polecenia trafiłem do tego biura rachunkowego eks24 i jestem od ponad dwóch lat bardzo zadowolony. Polecam wszelkiego rodzaju usługi księgowe tego biura rachunkowego. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!

Endzi biuro